AVOINNA
Ma-Pe 07.00 - 22.00
La 11.00 - 18.00
Su 11.00 - 20.00
p.02 - 822 1639

Karjalankatu 29
26100 Rauma

yhteystiedot
ryhmaliikunnat
sisapelit
kuntosali
solarium
hinnasto
tilat
kunnonverkko
hotelli
etusivu
varaus

URHEILIJAT

Tällä sivulla esittelyssä Kuntosumpun urheilijat.

 

Sanna

Sanna Kiiski

Tervehdys! Olen Sanna Kiiski, 29-vuotias Raumalainen logistiikkainsinööri, Personal Trainer ja Body fitness +168 cm sarjan kilpailija. Olen koko ikäni harrastanut monipuolisesti urheilua laidasta laitaan, mutta mainittakoon nämä sydäntä lähinnä olleet urheilutaustat. Tanssitaustaa löytyy yli 20 vuotta, 4-vuotiaana aloitin baletin ja myöhemmin mukaan tuli myös jazz- ja nykytanssi. Lentopalloa harrastanut 12-vuotiaasta lähtien ja nykyään pelaamme Lapissa Team Narvissa naisten 2-sarjaa. Kuntosalilla olen käynyt pitkälti yli 10 vuotta ja Kuntosumpussa suurimman osan tästä ajasta. Kuntosaliharjoittelusta tuli vielä suurempi osa arkea, kun aloitin Team Fitfarmissa vuonna 2013 huhtikuussa. Kisadebyyttini tein syksyllä 2014, lajina body fitness +168cm ja päävalmentajana Jari ”Bull” Mentula. Vuonna 2015 päätin syventyä entisestään kuntosalin ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saloihin ja valmistuinkin vuoden 2015 maaliskuussa Fitfarmilta personal traineriksi. Lisäksi kävin laajalti kehonhuoltoon liittyviä kursseja ja luentoja sekä perustin toiminimen 3Flow tämän vuoden 2016 tammikuussa tarjoamaan räätälöityjä suunnitelmia saavuttamaan unelmiensa vartalo ;)

Nyt tavoitteenani on tämän vuoden eli 2016 syksyn body fitness +168 cm kilpailut, joihin käydään syyskuun 24.-25.päivinä karsinnat Jyväskylässä, joista 15 parasta pääsee lokakuussa 8.-9.päivinä järjestettäviin SM-kisoihin Lahteen. Toinen tavoitteeni on myös valmistua tämän vuoden 2016 toukokuussa Mind Coach traineriksi. Tällä hetkellä treenaan salilla viidesti viikossa, neljä kertaa Kuntosumpussa Päivökkeen Kimin valvovan silmän alla ja kerran Tzempissä joko Laitilassa tai Kauttualla, jossa treenini vetää Jani Rajala. Kerran kuukaudessa minut näkee myös WFC:llä Tampereella, jossa käyn samalla Fitfarmilla nykyisen valmentajani Harri Forsbergin juttusilla. Tampereella treenini on vetänyt jo vuodesta 2013 Mikko Korpeinen. Toivon kaikkien löytävän sen oman juttunsa mikä tekee onnelliseksi. Minulla urheilu on aina ollut vahva osa sitä.

Kuntosumppu tarjoaa laajat mahdollisuudet salitreeniin, mutta myös ryhmäliikuntoihin jos ei niin salitreenistä välitä. Pääasia on että liikkuu ja voi hyvin. Nähdään salilla ja nykäsepä hihasta rohkeasti jos on asiaa!